Bel direct: 06 46 390 513

Beeldschermwerk

beeldschermwerk

Een medewerker op kantoor werkt gemiddeld meer dan de helft van een werkdag achter een beeldscherm. Ook thuis is de computer niet meer weg te denken. E-mailen, internetbankieren, ‘googlen’, skypen; mogelijkheden te over en we beleven er veel plezier aan.
Er is echter ook een keerzijde: ergernissen, stress, RSI- en rugklachten.
Deze klachten ontstaan omdat werkplekken en software onvoldoende zijn afgestemd op ons intensieve gebruik. Daarnaast bewegen we vaak te weinig.

Wat Evente Ergonomie voor u doet:

Individueel werkplekonderzoek

Een medewerker met lichamelijke klachten geven wij individueel advies en instructies. Wij adviseren over een goede inrichting van de beeldschermwerkplek, organisatie van taken en een gezonde werkhouding. Het werkplekonderzoek vindt altijd plaats op de eigen werkplek.

Voorlichting Beeldschermwerk en individuele instructies

Medewerkers worden bewust gemaakt van de risico’s die zij lopen tijdens beeldschermwerk. Daarbij adviseren wij over een goede werkplekinrichting, organisatie van taken en een gezonde houding. Na afloop krijgen de medewerkers een individuele instructie op hun eigen werkplek, specifiek gericht op hun situatie.

Kantoorinnovatie - Het Nieuwe Werken

Heeft u medewerkers die deels werken vanuit huis of elders? Houd dan rekening met de randvoorwaarden, zoals de inrichting van de thuiswerkplek en de bereikbaarheid van medewerkers. Maar denk ook aan de nodige aanpassingen in de functie en de hierbij horende managementstijl. Wij adviseren u hierin zodat uw medewerkers gezond en productief kunnen blijven werken.

Opleiding Werkplek Coach

In de opleiding Werkplek Coach leren de deelnemers hoe zij hun collega’s kunnen helpen bij de inrichting van de werkplek en de instelling van het meubilair. Een Werkplek Coach draagt bij aan de tevredenheid van de medewerkers en het voorkomen van klachten. Deze opleiding geven wij in-company, dichtbij de werkplek.

Lees meer

module logo

Zorgt ervoor dat mensen gezond en efficiënt kunnen werken,

Dit doen wij door ergonomisch advies te geven over het ontwerpen en optimaliseren van functies en werkomgevingen.

Contact

Evente Ergonomie

Van Hogendorpstraat 13
4191 HE Geldermalsen

info@evente.nl

06 46 390 513