Bel direct: 06 46 390 513
 • logo

 • Rug

  logo

 • Werplek

  logo

 • Werkouding Ergonomie Culemborg

  logo

 • Ergonomisch advies en training

  logo

Evente Ergonomie

Evente Ergonomie is een ergonomisch adviesbureau, gevestigd in Geldermalsen (Betuwe/Rivierenland). Het is in 2006 opgericht door Carin van den Bosch.

Carin is afgestudeerd als Inspanningsfysioloog aan de opleiding Bewegingswetenschappen (VU Amsterdam). Sinds 2004 is zij Europees gecertificeerd ergonoom (Eur.Erg.). Dit betekent dat zij voldoet aan strenge kwaliteitseisen. Zij heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring in het vakgebied human factors en ergonomie. Gespecialiseerd in productieomgevingen, distributie, vervoer en zakelijke dienstverlening.

Carin is CRKBO Geregistreerd Docent. Zij staat vermeld in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs als zelfstandig werkend docent. Hiermee voldoet zij aan de Kwaliteitscode voor Docenten en komt zij in aanmerking voor BTW-vrijstelling. Carin geeft les als docent bij meerdere opleidingen.

Carin werkt regelmatig samen met Mirjam van der Kooij, arbo-adviseur/ergonoom en een aantal andere organisaties bestaande uit (zelfstandig opererende) ergonomen / professionals op het gebied van arbeidsomstandigheden. Onder "Wat doen wij - Arbo" is meer te lezen over deze samenwerking en mogelijkheden.

 

Human Factors / Ergonomie

Als ergonomen stellen wij ons ten doel om op de werkvloer de fysieke arbeidsomstandigheden zo gunstig mogelijk te maken en te houden. De werkplek, de producten en de omgeving worden zo effectief mogelijk afgestemd op de medewerkers, de gebruikers. Wij maken ook gebruik van NLP (om mensen in beweging te krijgen) en Lean (om blijvend te verbeteren).

Ergonomie wordt niet voor niets ook wel Human Factors genoemd. De mens staat centraal. En daar draait het bij ons ook om.

 

Human Factors NL

Carin is jarenlang bestuurslid geweest van de ReN, de vereniging voor geregistreerde ergonomen. Deze vereniging is in 2014 gefuseerd met de NVvE (Nederlandse Vereniging van Ergonomie) tot Human Factors NL. Carin is momenteel secretaris van de Adviesraad van deze vereniging.

module logo

Zorgt ervoor dat mensen gezond en efficiƫnt kunnen werken,

Dit doen wij door ergonomisch advies te geven over het ontwerpen en optimaliseren van functies en werkomgevingen.

Contact

Evente Ergonomie

Van Hogendorpstraat 13
4191 HE Geldermalsen

info@evente.nl

06 46 390 513