Bel direct: 06 46 390 513

Duurzame inzetbaarheid

duurzame inzetbaarheid

Investeren in de juiste werkomgeving levert gezonde, productieve en gemotiveerde medewerkers op. Zeker nu de pensioengerechtigde leeftijd 67 jaar is. De continuïteit en productiviteit van de werkzaamheden blijft dankzij de juiste werkomgeving gewaarborgd en het verzuim zal minimaal zijn.
Ons doel: een win-win situatie voor werkgever en werknemer.

We willen natuurlijk allemaal gezond oud worden, maar onderbelasting en overgewicht zijn in deze tijd steeds meer een spelbreker. Medewerkers met overgewicht verzuimen gemiddeld vaker en zijn beduidend minder productief. Evente Ergonomie kan hierin veel betekenen voor bedrijven: zowel preventief, als zorgdragen voor herstel met als einddoel een duurzame inzetbaarheid.
Download hier de folder

Wat Evente Ergonomie voor U doet:

Functie- en werkplekanalyse

Voor een duurzame inzetbaarheid analyseren en beoordelen wij, op detailniveau, de functies en werkplekken binnen uw bedrijf. De fysieke en mentale belasting van iedere functie komt hierin duidelijk naar voren. Wij rapporteren dit in een stoplichtmodel, zodat de zwaarte van iedere functie in één oogopslag zichtbaar is. Wij geven advies voor aanpassing van werkplekken en functies, voor zowel oudere medewerkers als medewerkers met klachten. Kortom, we streven naar een passende functie én een passende werkplek.

BRAVO workshop

Een medewerker dwingen om te sporten, te stoppen met roken en gezond te eten gaat niet. Wel kunt u ze tips en tools geven om hun eigen leefstijl te verbeteren. In onze interactieve workshop van anderhalf uur worden de 5 items van BRAVO behandeld. Dit zijn voldoende Bewegen, niet Roken, matig met Alcohol, gezonde Voeding en regelmatige Ontspanning. Deze 5 aandachtsgebieden scoren hoog op de lijst ter voorkoming van hart- en vaatziekten. Voordat de medewerkers deze punten ook daadwerkelijk aandacht gaan geven is de bewustwording van eigen gedrag noodzakelijk.

Lees meer

Workshop Pak je Leefstijl aan

In deze workshop van 1 dag maken de deelnemers uiteindelijk zelf de eerste aanzet voor hun gewenste leefstijlverandering. Afvallen, gezonder eten, meer bewegen, beter ontspannen, zij bepalen de verandering van hun leefstijl. In de workshop wordt aandacht besteed aan de voor- en nadelen van het huidige gedrag, de drijfveren voor nieuw gezonder gedrag, de beren op de weg ernaar toe en de middelen om er te komen en te blijven. Wij maken hierbij gebruik van NLP-technieken. De deelnemers gaan naar huis met een plan van aanpak en goede moed. Een terugkombijeenkomst geeft een extra steuntje in de rug.

module logo

Zorgt ervoor dat mensen gezond en efficiënt kunnen werken,

Dit doen wij door ergonomisch advies te geven over het ontwerpen en optimaliseren van functies en werkomgevingen.

Contact

Evente Ergonomie

Van Hogendorpstraat 13
4191 HE Geldermalsen

info@evente.nl

06 46 390 513