Bel direct: 06 46 390 513

Mensgericht ontwerpen

mensgericht ontwerpen

Het ontwerpen van een product of een werkplek gaat niet over één nacht ijs. Het succes (en de werkbaarheid) hiervan wordt bepaalt door een aantal essentiële aspecten.

Neem bijvoorbeeld een werkplek. Wie worden de gebruikers? Iedere doelgroep stelt andere eisen. Zowel u als uw medewerkers verwachten dat een werkplek optimaal te gebruiken is.
Bij het ontwerp van bijvoorbeeld een balie zijn o.a. de volgende aspecten bepalend voor de werkbaarheid: kan de gebruiker goed zitten, is er voldoende werkruimte en is er een goed overzicht.
Praktische aspecten bij het ontwerp van gereedschap zijn onder meer: vergemakkelijkt het bepaalde handelingen, is het gebruiksvriendelijk en wordt het ook daadwerkelijk gebruikt waarvoor het gereedschap is bedoelt.

Kortom, bij het ontwerpen van een product of werkplek speelt ergonomie een belangrijk rol.

Wat Evente Ergonomie voor u doet:

Advies en begeleiding bij mensgericht ontwerpen

Na een uitgebreide analyse komt ons ontwerp tot stand, waarbij wij grote waarde hechten aan gebruikersparticipatie. Door het maken van de juiste combinatie van aspecten als productontwikkeling, design en technische innovatie krijgt u een werkplek of product dat optimaal is te gebruiken door de medewerkers.

module logo

Zorgt ervoor dat mensen gezond en efficiënt kunnen werken,

Dit doen wij door ergonomisch advies te geven over het ontwerpen en optimaliseren van functies en werkomgevingen.

Contact

Evente Ergonomie

Van Hogendorpstraat 13
4191 HE Geldermalsen

info@evente.nl

06 46 390 513