Bel direct: 06 46 390 513
 • Ergonomisch advies en training

  logo

 • Rug

  logo

 • logo

 • Werkouding Ergonomie Culemborg

  logo

 • Werplek

  logo

Training en opleiding

cirkel 3Wij verzorgen trainingen en opleidingen op het gebied van fysieke belasting en beeldschermwerk met het uiteindelijke doel blessures en verzuim te voorkomen.
Uw medewerkers leren om gericht te werken met een gezond en veilig werkgedrag plus een goede werkhouding. Ze worden zich bewust van de fysiek belastende factoren en werkzaamheden en leren hun eigen gedrag te corrigeren. De training sluit aan bij het dagelijkse werk.

Ervaring leert dat een praktische training tot het beste resultaat leidt. Naast een kort theoretisch gedeelte worden in de training concrete werksituaties nagebootst. Medewerkers voelen dan 'aan den lijve' wat goed is en wat niet. Daardoor herkennen ze in de werksituatie eerder een verkeerde houding en kunnen deze direct aanpassen naar de juiste werkhouding.

Om aandacht en zorg voor de fysieke belasting en beeldschermwerk vanzelfsprekend te laten zijn in een organisatie geven wij opleidingen aan (preventie)medewerkers om zich te specialiseren als Coach Fysieke Belasting of Werkplek Coach. Na deze opleiding beschikt een coach over ruime kennis omtrent omgaan met de fysieke belasting en beeldschermwerk. Hij kan de (juiste) fysieke belasting op de werkvloer verbeteren en behouden (vaak al door kleine aanpassingen) en door het instrueren van medewerkers.

module logo

Zorgt ervoor dat mensen gezond en efficiƫnt kunnen werken,

Dit doen wij door ergonomisch advies te geven over het ontwerpen en optimaliseren van functies en werkomgevingen.

Contact

Evente Ergonomie

Van Hogendorpstraat 13
4191 HE Geldermalsen

info@evente.nl

06 46 390 513